Champions League

«Να παραμείνουμε προσγειωμένοι στο έδαφος»

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, έμεινε ο Πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, αναφέροντας επίσης την ανάγκη να συνεχίσουν τη δουλειά.

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιβλητική εμφάνιση της Παρί Σεν Ζερμέν ο Πρόεδρος των Παριζιάνων Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι οι παίκτες της ομάδας και να προοδεύουν μέρα με τη μέρα.

Ο ισχυρός άνδρας της Γαλλικής ομάδας έχει ξοδέψει απίστευτα ποσά τη φετινή χρονιά για να κάνει την ομάδα του κυρίαρχο σε Γαλλία και Ευρώπη, δαπανόντας συνολικά 402 εκατομμύρια ευρώ για τον Νειμάρ και τον Εμπαμπέ. Σίγουρα περιμένει πολλά από τη φετινή ομάδα και νιώθει χαρούμενος με τις εμφανίσεις της ομάδας αλλά δεν παύει να τονίζει ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη και τη δουλειά που κάναμε, καθώς παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε πολύ περήφανοι, αλλά ακόμα δεν έχουμε κερδίσει κάτι. Τώρα πρέπει να κατακτήσουμε την πρώτη θέση του ομίλου, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προοδεύουμε καθημερινά»,

για να συμπληρώσει ότι: «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε εδώ, αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι στο έδαφος». Τέλος αναφέρθηκε στο μεγάλο αστέρι της ομάδας τον Νειμάρ επισημαίνοντας ότι: «Όλοι τον γνωρίζουν, είναι σπουδαίος παίκτης, ο καλύτερος στον κόσμος, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες είναι εξίσου καλοί».

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x