Stoiximan Super League

«Πρέπει να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός-Όργανό του ο Κουτσοκούμνης»

Ο γνωστός ποινικολόγος, Γιώργος Παναγόπουλος, ανέφερε ότι βάσει κανονισμών πρέπει να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός για το ματς με τη Βέροια και χαρακτήρισε όργανό του τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Με υποβιβασμό και αφαίρεση τροπαίων πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για το ματς με τη Βέροια, όπως ανέφερε ο Γιώργος Παναγόπουλος με αφορμή την ομολογία του Δημήτρη Αμαραντίδη. «Πρέπει να ενεργοποιηθεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και η επιτροπή δεοντολογίας και να εφαρμόσουν αυτούς τους κολοβούς, έστω, κανονισμούς», τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος στο «Metropolis» και χαρακτήρισε όργανο των Πειραιωτών τον επιτετραμμένο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Αναλυτικά μίλησε για:
- την ομολογία Αμαραντίδη: «Το θέμα είναι το τι κάνει η αθλητική δικαιοσύνη. Αυτεπάγγελτα πρέπει να ενεργοποιηθεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και η επιτροπή δεοντολογίας και να εφαρμόσουν αυτούς τους κολοβούς, έστω, κανονισμούς. Το θέμα, όμως, είναι πως η αθλητική δικαιοσύνη που υποβίβασε τον Ηρακλή και άλλες ομάδες για πλαστές ενημερότητες δεν έδειξε ιδιαίτερη σπουδή. Για εμένα δεν υπάρχει καμιά ελπίδα με το καθεστώς αυτό. Δεν υπάρχει καν διοίκηση στην ΕΠΟ».

- τις ποινές με τις οποίες κινδυνεύει ο Ολυμπιακός: «Μιλάμε για καραμπινάτη δωροδοκία και η ποινή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υποβιβασμός και αφαίρεση τροπαίων. Οι ίδιες ποινές ισχύουν βεβαίως και για τη Βέροια και για όποια άλλη ομάδα σε ανάλογη περίπτωση. Το θέμα είναι, όμως, ευρύτερο. Τα αρμόδια όργανα είναι όλα στον αέρα. Η Επιτροπή Εξομάλυνσης θέλει να κάνει συγχωνεύσεις, κανείς δεν ξέρει πώς θα λειτουργήσουν οι επιτροπές. Το κλίμα δεν είναι καλό. Ο Κουτσοκούμνης είναι φανερό πως λειτουργεί ως όργανο του Ολυμπιακού. Απορώ πως παγιδεύτηκαν οι υπόλοιποι. Ο Παναθηναϊκός αντιδρά. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι παγιδευμένοι. FIFA και UEFA συνεργάζονται με τους διαφθορείς. Εδώ βλέπουμε τον Γιαννίκο να γίνεται ελεγκτής της Επιτροπής Εξομάλυνσης. Ο ρόλος του Θεοδωρίδη είναι ύποπτος. Η FIFA έχει μετατραπεί σε έναν οργανισμό μαφιόζων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x