Stoiximan Super League

Πρίγιοβιτς: «Δεν ανησυχώ. Θέλω να κυριαρχήσω στον ΠΑΟΚ» (video)

Γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς. Στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ δήλωσε πως δεν νιώθει άγχος και πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα να βρει λύση στο επιθετικό πρόβλημα.

Χαρούμενος για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και τον ερχομό του στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς. Ο 26χρονος επιθετικός, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο Youtube, μίλησε για τα χαρακτηριστικά του και παρουσιάστηκε σίγουρος πως θα βοηθήσει την ομάδα του Ίβιτς να βρει τα γκολ που λείπουν απ’ το παιχνίδι της.

Αναλυτικά:

Για τον ΠΑΟΚ: «Νιώθω ήδη σαν να βρίσκομαι σπίτι μου και περήφανος που θα φοράω την φανέλα ενός μεγάλου συλλόγου. Είναι ένα καλό βήμα στην καριέρα μου και νιώθω την ανάγκη να δείξω ποιος είμαι.
Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο που έχει ένα σχέδιο στο οποίο πιστεύω πολύ. Είναι ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου και θέλω να είμαι ευτυχισμένος, να απολαύσω το ποδόσφαιρο, να κερδίσω και να κυριαρχήσω».


Για την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα: «Θέλω να γίνω καλύτερος, να βελτιωθώ ως παίκτης ως άνθρωπος και να καθιερωθώ. Το ελληνικό είναι πιο δυνατό πρωτάθλημα απ’ το πολωνικό και θέλω να δείξω την αξία μου».

Για τα χαρακτηριστικά του: «Παίζω ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, είμαι δυνατός στις μονομαχίες, δημιουργώ πολλές ευκαιρίες και είμαι επικίνδυνος στην περιοχή. Είμαι ομαδικός παίκτης, δίνω πολλά στην ομάδα μου και φυσικά θα κάνω ό,τι καλύτερο για να την βοηθήσω να κάνει την διαφορά στο γήπεδο και να αφήσω το στίγμα μου στο παιχνίδι».

Για το εάν θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα: «Είμαι της άποψης που από την στιγμή που δημιουργείς ευκαιρίες θα έρθει η ώρα που θα αρχίσεις να σκοράρεις. Δεν ανησυχώ για τον ΠΑΟΚ. Θα έρθει σύντομα η ώρα που θα αρχίσουμε να σκοράρουμε κι ελπίζω ότι θα απολαύσουμε πολλά παιχνίδια, όπου θα κυριαρχήσουμε κόντρα στον αντίπαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x