Γενικά

Πρίγιοβιτς: «Δεν ξέρω αν ο Κόντε μπορεί να αντέξει στην πίεση»

Δηλώσεις στον σερβικό Τύπο έκανε ο Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς, με αφορμή το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Πέδρο Κόντε, τονίζοντας πως οι απαιτήσεις των δυο ομάδων διαφέρουν.

Δημοσιεύματα από την Σερβία αναφέρουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Πέδρο Κόντε. Μοιραία, οι δημοσιογράφοι της χώρας ανέτρεξαν στη βοήθεια του συμπατριώτη τους, Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς, με τον στράικερ του ΠΑΟΚ να καλείται να «σκιαγραφήσει» το προφίλ του Ισπανού επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα…

«Οι απαιτήσεις στον Ερυθρό Αστέρα είναι μεγάλες και ο Κόντε θα πρέπει να τις δικαιώσει και να πετύχει πολλά γκολ. Είναι άλλο όμως να αγωνίζεσαι στον Ερυθρό Αστέρα, στην Παρτιζάν, στον ΠΑΟΚ ή στον Ολυμπιακό και διαφορετικό να αγωνίζεσαι για τον ΠΑΣ Γιάννινα ή μια άλλη ομάδα στην οποία η πίεση δεν είναι μεγάλη», ανέφερε αρχικά ο Πρίγιοβιτς.

Και πρόσθεσε: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές προσαρμόζονται καλύτερα σε ομάδες μικρότερου βεληνεκούς, όπου δεν είναι έντονη η πίεση και άλλοι θέλουν να αγωνίζονται υπό πίεση. Το γεγονός ότι έχει πετύχει 14 γκολ στα Γιάννινα, δεν σημαίνει ότι στον Ερυθρό Αστέρα θα πρέπει να σκοράρει 30 φορές. Δεν ξέρω αν θα μπορεί να αντέξει στην πίεση του κόσμου. Ο Αστέρας παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και δημιουργεί πολλές φάσεις για γκολ, γεγονός που αποτελεί ευκαιρία για αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x