Stoiximan Super League

Πρίγιοβιτς: «Με τυχερό τρόπο κέρδισε ο Ολυμπιακός – Ήμασταν καλύτεροι»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός και κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ που ήταν καλύτερος εξέφρασε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Η τύχη είχε σημαντικό ρόλο στην χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά την ήττα του «Δικεφάλου του Βορρά» στο Καραϊσκάκη ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος επιθετικός των Θεσσαλονικέων στην κάμερα της Nova

«Ήταν ένα ντέρμπι, παίξαμε καλά αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, στο τέλος είχαμε πολλές ευκαιρίες ενώ ο αντίπαλος σκόραρε με ένα τυχερό τρόπο.

Παίξαμε αρκετά καλά, δείξαμε σημάδια βελτίωσης και συνεχίζοντας έτσι θα έρθουν και οι νίκες. Παίξαμε καλά, παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά ο αντίπαλος με μία φάση έβαλε γκολ και πήρε τη νίκη, κάτι που δεν ήταν καν απειλητική φάση.

Προσωπικά θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι σήμερα, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, είναι ακόμα αρχή της σεζόν και τίποτα δεν έχει κριθεί. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε καλή απόδοση, σήμερα αποδώσαμε καλά, αν συνεχίσουμε έτσι τότε θα έρθουν και τα γκολ.

Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε, θα δούμε τα λάθη μας, αξίζαμε το βαθμό της ισοπαλίας. Πρέπει να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x