Γερμανία

Πρόβλημα τραυματισμού για Αλκάθερ

Ενοχλήσεις στον αστράγαλό του ένιωσε ο Πάκο Αλκάθερ, μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού της Ντόρτμουντ με την Άιντραχτ.

Έντονες ενοχλήσεις στον αστράγαλο ένιωσε ο Πάκο Αλκάθερ, μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος ήρθε στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα, μπήκε αλλαγή στο 67ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του και «σφράγισε» τη νίκη της Ντόρτμουντ (3-1) σκοράροντας στο 88’.

Όπως αποκάλυψε όμως ο προπονητής του, Λουσιέν Φαβρ, μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Αλκάθερ τραυματίστηκε στο πίσω μέρος του αστραγάλου του και ως εκ τούτου η συμμετοχή του στην πρεμιέρα της Ντόρτμουντ στο Champions League, την Τρίτη στο Βέλγιο με την Μπριζ, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

«Δεν έχει παίξει πολλά παιχνίδια τελευταία. Του λείπει αγωνιστικός ρυθμός. Δυστυχώς μετά το τέλος του παιχνιδιού ένιωσε ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του αστραγάλου του. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι συμβαίνει ακριβώς, αλλά ελπίζουμε να μην είναι σοβαρό», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το ματς ο προπονητής της Ντόρτμουντ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x