Γενικά

Πρόεδρος CONMEBOL: «Τα τουρνουά θα τελειώσουν έστω και χωρίς θεατές»

Απόλυτα βέβαιος ότι το Copa Libertadores και το Copa Sudamericana, που διακόπηκαν λόγω κορωνοϊού, θα ολοκληρωθούν κανονικά εμφανίστηκε ο πρόεδρος της CONMEBOK, Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ.

Καμία πιθανότητα να μην ολοκληρωθούν ότι το Copa Libertadores και το Copa Sudamericana δεν αφήνει ο πρόεδρος της CONMEBOL.

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δήλωσε στο Reuters πως οι δύο μεγάλες διασυλλογικές οργανώσεις της Λατινικής Αμερικής θα τελειώσουν ακόμα και σε άδεια γήπεδα, τονίζοντας πως το μοναδικό πρόβλημα αποτελούν οι μετακινήσεις.

«Τα τουρνουά μπορούν να ξεκινήσουν πάλι όταν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, αν και οι μετακινήσεις είναι επίσης μία σημαντική παράμετρος έχοντας κατά νου ότι οι περισσότερες χώρες έχουν κλείσει τα σύνορά τους».

Όσο για το πότε περιμένει να ξεκινήσει ξανά η δράση είπε: «Μου είναι δύσκολο να κάνω οποιαδήποτε ανάλυση γιατί τώρα είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι. Νομίζω ότι τα πράγματα θα επανέλθουν στο κανονικό, αλλά θα χρειαστεί χρόνος. Και φυσικά θέλω να δω πλήρη γήπεδα, αλλά αν ο τρόπος για να επιστρέψουμε είναι να παίζουμε χωρίς οπαδούς τότε αυτός είναι ο τρόπος που θα παίξουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x