Ιταλία

Πρόεδρος Άιντραχτ: «Ο Ρέμπιτς έχει χάσει ήδη το στοίχημα της Μίλαν»

Για ήδη χαμένο στοίχημα από μεριάς Άντε Ρέμπιτς να αφήσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη Μίλαν, μίλησε ο πρόεδρος των Γερμανών, Βόλφγκανκ Στόιμπινγκ.

Με καθόλου καλό μάτι δεν είδε ο πρόεδρος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Βολφγκανκ Στόιμπινγκ, την επιλογή του Άντε Ρέμπιτς ν’ αφήσει την ομάδα του για να παίξει στη Μίλαν.

Ο Κροάτης επιθετικός αγωνίστηκε την προηγούμενη τριετία (2016-19) για λογαριασμό του γερμανικού συλλόγου, με τον οποίο πανηγύρισε και τη κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας το 2018. Παρ’ όλα αυτά ο Ρέμπιτς δεν ήθελε να συνεχίσει στους «αετούς», με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί ως δανεικός στους Μιλανέζους για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Στόιμπινγκ μιλώντας στη «Bild» χαρακτήρισε λανθασμένη αυτή του την απόφαση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται ήδη για «ένα χαμένο στοίχημα».

«Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να πω. Ήθελε να φύγει, επειδή αλλιώς θα ήταν ο μόνος από τους επιθετικούς (σ.σ. Γιόβιτς και Αλέ αποχώρησαν) που θα έμεναν από την περσινή χρονιά.

Τώρα, κάθεται στον πάγκο. Πήρε ένα στοίχημα και το έχασε και τα πράγματα δεν πρόκειται να πάνε καλύτερα γι’ αυτόν», ήταν το σχόλιο του ισχυρού άνδρα των «αετών».

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x