Ιταλία

Πρόεδρος Φιορεντίνα: «Ο διαιτητής ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ίντερ»

Εντονότατα παράπονα από το διαιτητή είχε μετά την χθεσινή ήττα της ομάδας του (2-1) από την Ίντερ, ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Μάριο Κονίνι, αφήνοντας παράλληλα αιχμές και για το VAR.

Την ήττα με 2-1 από την Ίντερ γνώρισε χθες (25/9) η Φιορεντίνα στο «Σαν Σίρο», με τον πρόεδρο των «βιόλα» να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, Πάολο Ματζολένι.

Ο Ικάρντι έβαλε μπροστά στο σκορ τους «νερατζούρι» στο 45΄,ευστοχώντας σε ένα πέναλτι που αμφισβητείται έντονα από τους φίλους της Φιορεντίνα. Ένας από αυτούς είναι και ο πρόεδρος της ομάδας, Μάριο Κονίνι, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του, χρησιμοποιώντας «σκληρά» λόγια και χαρακτηρίζοντας τον διαιτητή του χθεσινού παιχνιδιού ως τον καλύτερο παίκτη της Ίντερ.

«Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι, αλλά χωρίς τον διαιτητή θα υπήρχε μεγαλύτερος σεβασμός ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο τρόπος που σφύριζε ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν ανεπαρκής, προκλητικός και μονόπλευρος. Ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ίντερ. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά το VAR το μόνο που κάνει, είναι να δημιουργεί τέρατα που θέλουν την προσοχή στραμμένη πάνω τους», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κονίνι.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x