Γαλλία

Πρόεδρος Γαλλικής Ομοσπονδίας: «Αδύνατο να τελειώσει η σεζόν στις 30 Ιουνίου»

Απαισιόδοξος για έγκαιρη ολοκλήρωση της σεζόν ο Νοέλ Λε Γκραέ.

Πολύ λίγες πιθανότητες να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο οι διοργανώσεις στη Γαλλία δίνει ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Νοέλ Λε Γκραέ.

«Την Πέμπτη στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας, επανέλαβε προς όλους πως κανείς δεν μπορεί να "επιβάλλει" αυτή τη στιγμή, αυτά που θέλει στο καλεντάρι. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε τις διοργανώσεις και πάλι, πριν μας δώσει το "πράσινο φως" το κράτος. Δεν έχουν όλοι πάντα την ίδια γνώμη. Σήμερα, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Δεν μπορούμε να πάρουμε μία απόφαση του τύπου "θα ξεκινήσουμε σε αυτή την ημερομηνία και θα τελειώσουμε στο τέλος... Ιουλίου". Αυτό το ευχόμαστε όλοι μας βεβαίως, αλλά δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο τη στιγμή που μιλάμε. Και οποιαδήποτε πρόβλεψη δεν έχει λογική», τόνισε και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν διάφορα σενάρια "επιστροφής". Για μερικούς θα είναι εφικτό στις 15 Μαΐου, για άλλους την 1η Ιουνίου, για άλλους στις 15 Ιουνίου. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως δεν θα επαναρχίσουν καθόλου τα πρωταθλήματα. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι λες και πάνω απ' όλα να ακούς το κράτος. Ο στόχος είναι να "επιστρέψουμε" το συντομότερο δυνατόν, αλλά χωρίς κανένα ρίσκο για την υγεία των παικτών ή των θεατών. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό που καταλαβαίνουμε με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, είναι πως η 30η Ιουνίου μοιάζει αδύνατη ως ημερομηνίας ολοκλήρωσης των διοργανώσεων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x