Αγγλία

Πρόεδρος Κάρντιφ: «Δεν είπαμε ποτέ ότι δεν θα πληρώσουμε τη Ναντ για τον Σάλα»

Ο Μεχμέτ Νταλμάν αναφέρθηκε στο θέμα της πληρωμής της Ναντ για την απόκτηση του Εμιλιάνο Σάλα από την Κάρντιφ.

Ένας μικρός χαμός γίνεται γύρω από την μεταγραφή του Εμιλιάνο Σάλα. Ο Αργεντινός φορ αναζητείται από τις αρχές εδώ και παραπάνω από δύο εβδομάδες μετά την πτώση του αεροπλάνου που τον μετέφερε, με τις προβλέψεις των αρχών να αναφέρουν πως πρέπει να θεωρείται νεκρός.

Ωστόσο, την ίδια ώρα υπάρχει μια... μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες για την πληρωμή του ποσού της μεταγραφής με τη Ναντ να υποστηρίζει πως η Κάρντιφ δεν δίνει τα χρήματα. Αυτό το γεγονός ήρθε να το διαψεύσει ο πρόεδρος του αγγλικού συλλόγου, Μεχμέτ Νταλμάν, λέγοντας πως αρχικά η Ναντ πρέπει να σεβαστεί την οικογένεια του θύματος και στη συνέχεια υποστήριξε πως θα δοθούν τα χρήματα για τον Σάλα!

«Πρέπει να είμαστε ευαίσθητοι σε αυτό το θέμα, το μόνο που μπορώ να επιβεβαίωσω είναι ότι μας ζήτησαν (σσ. από τη Ναντ) την πρώτη δόση, 6 εκατομμυρίων. Είναι ακόμη νωρίς για να πω περισσότερα, πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην οικογένειά του. Δεν θέλω να σχολιάσω την συμπεριφορά των ανθρώπων της Ναντ αλλά δεν έχουμε πει ποτέ ότι δεν θα τους πληρώσουμε», ανέφερε σε δηλώσεις του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x