Stoiximan Super League

Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Χθες απέρριψα πρόταση για τον Αραούχο»

Ο πρόεδρος τη Λας Πάλμας αφού δήλωσε πως απέρριψε μια πρόταση που έφτασε για τον Σέρχιο Αραούχο τόνισε πως δεν είναι αρνητικός στην παραχώρησή του. Τι είπε για τον Μάρκο Λιβάγια.

Συνέντευξη Τύπου για όλα τα θέματα της Λας Πάλμας παραχώρησε την Παρασκευή ο πρόεδρος της ομάδας.

Οι δημοσιογράφοι φυσικά δεν ξέχασαν να τον ρωτήσουν για τις σκέψεις του σχετικά με τους παίκτες που έχουν δοθεί δανεικοί. Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, αναφερόμενος και στους Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια, τόνισε πως άπαντες θα επιστρέψουν στην ομάδα αφού έχουν συμβόλαιο. Βέβαια, για τον Κροάτη πρέπει να υπενθυμίσουμε πως αυτό δεν θα συμβεί εφόσον η ΑΕΚ ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς ύψους 1.8 εκατ. ευρώ έτσι ώστε να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή. Από εκεί και πέρα, σχετικά με τον Αργεντινό επιθετικό, ο πρόεδρος της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά δήλωσε πως τόσο για αυτόν όσο και για τους υπόλοιπους αν φτάσει ικανοποιητική πρόταση στα γραφεία τότε δεν έχει πρόβλημα να πει το «ναι», ενώ ισχυρίστηκε πως απέρριψε ήδη μία πρόταση για τον «Chino».

«Τόσο ο Σέρχιο με τον Μάρκο, όσο κι ο Λέμος με τον Ρεμί έχουν δοθεί δανεικοί, αλλά έχουν συμβόλαιο με την Λας Πάλμας. Θα επιστρέψουν και θα συνεχίσουν στον σύλλογο. Αν βέβαια φτάσει κάποια ικανοποιητική πρόταση για τους συγκεκριμένους παίκτες, τότε ενδέχεται να τους πουλήσουμε. Όλοι θα επιστρέψουν όπως σας είπα, αλλά επαναλαμβάνω αν έρθει μία καλή προσφορά και αποφασίσουμε ότι πρέπει να πουλήσουμε, θα πουλήσουμε. Χθες απέρριψα μία προσφορά για τον Αραούχο», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x