Ισπανία

Πρόεδρος Λεγανές: «Ευνοήθηκε η Μπαρτσελόνα»

Η Μπαρτσελόνα, ενεργοποιώντας τη ρήτρα του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, οδήγησε τον πρόεδρο της Λεγανές να προβεί σε δηλώσεις, ισχυριζόμενος πως είναι άδικος ο κανονισμός που ευνοεί τους «μπλαουγκράνα».

Με την Μπαρτσελόνα να εκμεταλλεύεται τον νέο κανονισμό που της επιτρέπει να προβεί σε προσθήκη ποδοσφαιριστή, εφόσον αποδείξει εγγράφως τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή, ακόμη και αν η μεταγραφική περίοδος έχει εκπνεύσει, προχώρησε στην προσθήκη του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ.

Η ρήτρα ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ καλύφθηκε από τους «μπλαουγκράνα», αποκτώντας τον ποδοσφαιριστή για τα επόμενα 4,5 χρόνια. Αυτό δεν βρήκε και τόσο σύμφωνο, όμως, τον πρόεδρο της Λεγανές, Μαρτίν Ορτέγκα.

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο τελευταίος, ανέφερε πως: «Θέλουμε να υψώσουμε τη φωνή μας. Είμαστε σε μία κατάσταση που επιφέρει τεράστια ζημιά. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον νέο κανονισμό. Θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε περίπτωση που υπήρχε κοινή συμφωνία μεταξύ των ομάδων, αλλά οι ισχύοντες κανόνες δεν προσφέρουν ισότητα μεταξύ των ομάδων. Πιστεύουμε ότι ο κανόνας δεν είναι δίκαιος και η Μπαρτσελόνα έχει ευνοηθεί από αυτόν.

Η μόνη χαμένη είναι η Λεγανές», τόνισε ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου για να ευχαριστήσει τέλος τον Μπρέθγουεϊτ για τον επαγγελματισμό του: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον παίκτη. Ήταν άψογος επαγγελματίας μέχρι την τελευταία μέρα που έφυγε από την ομάδα».

Επιμέλεια: Σωτήρης Τσώτσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x