Ελλάδα

Προετοιμασία στην Ολλανδία, φιλικό με Τουρκία

Τον προγραμματισμό της ενόψει των δύο ματς με Ιταλία και Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020, ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα. Προετοιμασία στην Ολλανδία και φιλικό με Τουρκία έκλεισε η «γαλανόλευκη».

Σε λιγότερο από ένα μήνα η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία (08/06) και την Αρμενία (11/06) στο Ολυμπιακό Στάδιο για την προκριματική φάση του Euro 2020. Με δεδομένο ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν το Σάββατο με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, δημιουργείται ένα κενό διάστημα χωρίς παιχνίδια περίπου τεσσάρων εβδομάδων μέχρι την αναμέτρηση με την «σκουάντρα ατζούρα».

Συνεπώς, ο σχεδιασμός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εστιάστηκε στο πως θα καλυφθεί το συγκεκριμένο διάστημα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία.

Από την πρώτη στιγμή, το τεχνικό επιτελείο είχε αποφασίσει η ομάδα να κάνει προετοιμασία στο εξωτερικό και να δώσει δύο-τρία φιλικά. Έγιναν επαφές για πιθανά προπονητικά κέντρα σε Αυστρία, Γερμανία, Ολλανδία και Γαλλία.

Μετά από συζητήσεις, επιλέχθηκε προπονητικό κέντρο της Ολλανδίας για να πραγματοποιήσουν οι διεθνείς την προετοιμασία τους το διάστημα 22-29 Μαΐου. Πιθανότατα, η «γαλανόλευκη» θα δώσει δύο φιλικά σε αυτό το οκταήμερο, ενώ αμέσως μετά θα ταξιδέψει στην Αττάλεια για να αντιμετωπίσει την Τουρκία στις 30 του μήνα, σε μία πρόβα τζενεράλε πριν από το κρίσιμο ματς με τους Ιταλούς.

Εξάλλου, τις προσεχείς ημέρες ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία και θα είναι διαθέσιμοι στους αγώνες με Ιταλία και Αρμενία. Για την ώρα, ο Κώστας Μήτρογλου είναι αμφίβολος καθώς έχει υποστεί θλάση και συνεχίζει τη θεραπεία του στη Γαλατάσαραϊ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x