Ισπανία

Προφυλακιστέος ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας και ο γιος του!

Η βόμβα στο ισπανικό ποδόσφαιρο έσκασε... Το δικαστήριο έκρινε προφυλακιστέο τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ αλλά και τον γιό του για οικονομική ζημιά 45 εκ. ευρώ.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ηγεσία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Χθες ο Άνχελ Μαρία Βιγιάρ συνελήφθη από τις Αρχές με κατηγορίες για υπεξαίρεση χρημάτων από την ομοσπονδία, σήμερα, κρίθηκε προφυλακιστέος!

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας διαφθοράς εισηγήθηκε υπέρ της προφυλάκισής του Βιγιάρ αλλά και γιού του και του αντιπροέδρου και περιφερειάρχη της Τενερίφης, Χουάν Παδρόν.

Η εισήγηση αυτή έγινε αποδεκτή, με τα αιτήματα των τριών ανδρών να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι και τη δίκη να πέφτουν το κενό λόγω των σοβαρών κατηγοριών που τους έχουν απαγγελθεί.

Οι τρεις τους φέρονται να έχουν υπεξαιρέσει από τα ταμεία της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας το ποσό των 45 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ καλούνται να λογοδοτήσουν και για μια σειρά άλλων αδικημάτων όπως: απιστία στη διοίκηση, υπεξαίρεση, δωροδοκία και πλαστογραφία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mundo Deportivo, οι έρευνες άρχισαν με αφορμή την καταβολή 20 εκ. ευρώ μετά από σπάσιμο ενός συμβολαίου για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της εθνικής ομάδας της χώρας καθώς και άλλα χρήματα που διατέθηκαν σε άλλες συμφωνίες. Όπως και εκείνη με την Grupo Santa Monica της οποίας ο πρόεδρος που φερόταν να λαμβάνει τα χρήματα είχε πεθάνει πριν από δύο χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x