Ελλάδα

Προκαταρκτική για τον Γκιρτζίκη

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σχετικά με το σκάνδαλο της συντήρησης των γηπέδων. Αυτό αποκάλυψε η εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ.

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για το σκάνδαλο της συντήρησης των γηπέδων, όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ".

Η υπόθεση άνοιξε από ανώνυμη καταγγελία που εστάλη στην εισαγγελέα της έδρας του μικρού Koriopolis Βιργινία Σακελλαροπούλου, η οποία διαβίβασε τα πρακτικά των συνεδριάσεων της ΕΠΟ για το θέμα στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο.

Την έρευνα διενεργεί ο εισαγγελέας Γιώργος Λαϊνης και εδράζεται στο ενδεχόμενο νέας κακουργηματικής απιστίας του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Γιώργου Γκιρτζίκη.

Ήδη ζητήθηκαν οι πρώτες ένορκες καταθέσεις από μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ.

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΣΚΑΪ
Ταυτοποιήθηκε από τις αρχές ο οπαδός του Ολυμπιακού που μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ, προκάλεσε φθορές στις εγκαταστάσεις του Σκάι. Τα επεισόδια διερεύνησε το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ και παρότι ο οπαδός φορούσε κράνος, συλλέχθηκαν στοιχεία για το κατηγορητήριο, το οποίο αφορά διατάραξη κοινωνικής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ
Αποζημίωση 20.000 ευρώ υποχρεούται να καταβάλει ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας Αλέξης Κούγιας στον πρώην αθλητικό δικαστή Ευάγγελο Κατσή. Ο συνταξιούχος εισαγγελέας Εφετών πέτυχε καταδικαστική απόφαση σε αστικό δικαστήριο για δυσφημιστικές φράσεις του κ.Κούγια κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής "Δίκης". Παρότι ο κ.Κατσής δικαιώθηκε, άσκησε έφεση ζητώντας να του καταβληθεί χρηματική αποζημίωση 300.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x