Euro 2024

Η πρωτοποριακή πράσινη φανέλα με την οποία θα αντιμετωπίσει η Ιταλία την Εθνική μας (video)

Με μια νέα εμφάνιση -εμπνευσμένη από την Αναγέννηση και σε χρώμα που έχει φορέσει μόλις μια φορά στην ιστορία της- θα παραταχθεί στο παιχνίδι με την Εθνική μας η Ιταλία.

Ένα διαφορετικό λουκ θα λανσάρει η εθνική Ιταλίας στο προσεχές παιχνίδι με την Εθνική μας.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η «σκουάντρα ατζούρα» γι’ αυτό το συγκεκριμένο ματς δεν θα είναι… ατζούρα, καθώς θα αγωνιστεί με πράσινη φανέλα!

Η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι εμπνευσμένη από την εποχής της Αναγέννησης και παραπέμπει πολλά χρόνια πίσω, καθώς το χρώμα αυτό φορέθηκε ξανά από τους Ιταλούς πριν από 65 χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωση της PUMA αναφέρει

«Η φανέλα σφραγίζει μία νέα εποχή για την εθνική ομάδα σε μία περίοδο κατά την οποία ένα γκρουπ από νεαρούς παίκτες κατακτούν ένα σημαντικό ρόλο στην γαλάζια ομάδα.

Με ερεθίσματα από τα υφάσματα και την αρχιτεκτονική της Αναγέννησης, το πράσινο χρώμα στην εμφάνιση παραπέμπει στην "Maglia Verde" που φορέθηκε για μία και μοναδική αφορά από την Ιταλία στο πλαίσιο της νίκης της με 2-0 επί της Αργεντινής τον Δεκέμβριο του 1954 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης.

Η νέα εμφάνιση, που θα κάνει ντεμπούτο στις 12 Οκτωβρίου στο Ιταλία-Ελλάδα στο ίδιο στάδιο Olimpico όπου ήταν πρωταγωνίστρια πριν από 65 χρόνια η πράσινη φανέλα, παραπέμπει σε ένα γραφικό που είναι εμπνευσμένο από την Αναγέννηση και συνιστά εορτασμό του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος της ιταλικής κουλτούρας».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x