Euro 2024

Πέρασαν από το Μπέλφαστ οι Γερμανοί - Καθάρισε ο Μπάμπελ για την Ολλανδία

Η Γερμανία πέρασε νικηφόρα από το Μπέλφαστ 2-0 την Βόρειο Ιρλανδία. Καθάρισε ο Μπάμπελ για την Ολλανδία, 4-0 οι «οράνιε» στο Ταλίν την Εσθονία.

Η Γερμανία επικράτησε 2-0 στο Μπέλφαστ επί της Βορείου Ιρλανδίας με 1-0 και την έπιασε στην κορυφή του 3ου ομίλου με 12 βαθμούς. Η Ολλανδία με δεύτερο συνεχόμενο διπλό, αυτή τη φορά στο Ταλίν, επικράτησε με 4-0 της Εσθονίας και έχει εννέα πόντους, αλλά με ένα ματς λιγότερο από τους υπόλοιπους.

Η 6η αγωνιστική στον 3ο όμιλο:

Β. Ιρλανδία – Γερμανία 0-2
(48’ Χάλστενμπεργκ.90+2' Γκνάμπρι)

Εσθονία – Ολλανδία 0-4
(17’, 48’ Μπάμπελ, 76’ Ντεπάι, 87’ Βαϊνάλντουμ)

Η βαθμολογία:
Γερμανία 12 (5)
Β. Ιρλανδία 12 (5)
Ολλανδία 9 (4)
Λευκορωσία 3 (5)
Εσθονία 0 (5)

Η επόμενη αγωνιστική:

Λευκορωσία – Εσθονία
Ολλανδία – Β. Ιρλανδία

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και άνοιξαν το σκορ με ένα ωραίο αριστερό βολέ του Χάλστενμπεργκ στο 48ο λεπτό. Ο Γκνάμπρι από κοντά, δεν μπόρεσε να διευρύνει το προβάδισμα για τα «πάντσερ» στο 52’, ενώ στο 53’ το χαμηλό πλασέ του Τίμο Βέρνερ, σταμάτησε με δύσκολη επέμβαση ο Πίκοκ-Φάρελ. Στο 63’ ο Ντάλας είχε καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με το πλασέ του να φεύγει λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Γκνάμπρι με δεξί πλασέ, από πάσα του Χάβερτζ, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Με σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων τον Ράιαν Μπάμπελ, η Ολλανδία επικράτησε 4-0 στην Εσθονία και πλέον δείχνουν να επιστρέφουν για τα καλά στις επιτυχίες. Το 1-0 έκανε ο άσος της Γαλατά με δεξί πλασέ, μετά από σέντρα του Μπλιντ στο 17’, ενώ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά από σέντρα του Μέμφις Ντεπάι στο 48’. Στο 76’ ο παίκτης της Λιόν διαμόρφωσε με αριστερό σουτ το 0-3, για να προσθέσει ένα ακόμα ο Βαϊνάλντουμ στο 87’ και να γράψει το 0-4 με κεφαλιά, από εκτέλεση φάουλ του Μέμφις Ντεπάι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x