Euro 2024

Γιαννακόπουλος: «Αυτά τα παιχνίδια δίνουν μέταλλο»

Στην αντίδραση των διεθνών μετά το κακό ξεκίνημα του αγώνα με τη Βοσνία στάθηκε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Την ικανοποίησή του για την αντίδραση που «έβγαλε» η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, εξέφρασε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Ο άμεσος συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη τόνισε ότι οι διεθνείς έπαιξαν κυριαρχικό ποδόσφαιρο και εξέφρασε την άποψη ότι αυτά τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα δίνουν μέταλλο στην ομάδα.

«Μείναμε πίσω στο σκορ από δύο εύκολα γκολ. Μετά το 25’ και με την αλλαγή του συστήματος, η ομάδα αντέδρασε. Παίξαμε μπάλα, πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο και όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν καλύτεροι. Στο ημίχρονο, ο προπονητής τους μίλησε και τους εμψύχωσε και στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να παίξουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Κάπως έτσι, ήρθε η μείωση του σκορ με το πέναλτι του Φορτούνη, ενώ στο επόμενο λεπτό ήρθε και η αποβολή του Πιάνιτς, που έπαιξε και αυτή τον ρόλο της» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτά τα παιχνίδια δίνουν μέταλλο στην ομάδα. Μέσα από τέτοια ματς, τα παιδιά πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα και να μην φοβούνται τίποτε. Πλέον, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Ιταλία. Εύχομαι, όπως και οι διεθνείς, να έχουμε 50.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x