Euro 2024

Γραμμένος: «Κρατάμε τις καλές εμφανίσεις, αλλά παραμένουμε προσγειωμένοι»

Στις καλές εμφανίσεις της Εθνικής στα τελευταία ματς των προκριματικών του EURO 2020 στάθηκε ο Βαγγέλης Γραμμένος μετά τη νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επί της Φινλανδίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε πως έχουν πολλή δουλειά στη συνέχεια, όμως έχον μπει σε μία σειρά ως ομάδα. Στάθηκε στα καλά λόγια που ακούγονται για τον Τζον Φαν Σχιπ, αφού θεωρεί πως διαχειρίζεται σωστά το υλικό που έχει στα χέρια του και περιμένει την επιστροφή του κόσμου στα ματς της Εθνικής.

Αναλυτικά: «Κρατάμε τρεις πολύ καλές εμφανίσεις με αντίστοιχες νίκες και την ήττα κόντρα στην Ιταλία, αλλά είμαστε προσγειωμένοι. Έχει πολύ δρόμο η Εθνική, δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Πρέπει να προσέξουμε την διάρκεια, να υπάρξει συνεχόμενη δουλειά να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την πρόκριση στο Κατάρ.

Βλέπουμε πάντα μπροστά, επαναλαμβάνω θέλει δουλειά. "Δεν πετάμε στα σύννεφα", το τονίζω, είμαστε "προσγειωμένοι". Με πολλή δουλειά θα επιτευχθεί ο στόχος, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό».

Για τον Τζον Φαν'τ Σχιπ: «Βλέπω πως προσαρμόζεται στην ελληνική πραγματικότητα, τον ακούω να μιλάει με όμορφα λόγια για τους παίκτες και τη χώρα, είναι υπέροχο αυτό».

Για τη δουλειά που γίνεται στην Εθνική: «Το θέμα είναι η αξιοποίηση του υλικού που πάντα διαθέτουμε. Θα το πω για άλλη μια φορά κι ας χαρακτηριστώ στερεότυπος, κρατάμε χαμηλά την μπάλα».

Για τον κόσμο του ΟΑΚΑ και την αλλαγή έδρας: «Ο κόσμος προοδευτικά θα γυρίσει στο γήπεδο, βλέπει ότι η Εθνική παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θέλει, όμως, και τη νίκη και τα αποτελέσματα, μη γελιόμαστε. Θα δούμε, είναι νωρίς ακόμα, τα επόμενα βήματα είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να δικαιωθεί η προσπάθεια των παικτών και του προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x