Euro 2024

Ισοπαλία με νεύρα για Γερμανία, Σερβία

Σε ένα επεισοδιακό φιλικό, Γερμανία και Σερβία ήρθαν ισόπαλες 1-1 στη «Wolkswagen Arena», ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών τους στα προκριματικά του EURO 2020.

Γερμανία και Σερβία ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο Βόλφσμπουργκ σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της έναρξης των αγώνων τους στα προκριματικά του EURO 2020, που ξεκινούν την Πέμπτη. σε ένα σκληρό ματς.

Οι «πλάβι» άνοιξαν το σκορ με τον Γιόβιτς στο 23’, αφού ο άσος της Αιντραχτ εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα της «νασιοναλμανσάφτ» και με κεφαλιά νίκησε τον Νόιερ στο "παρθενικό" του γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Οι παίκτες του Γιόακιμ Λεβ ισοφάρισαν στο 69’. Ο Γκουντογκάν έκλεψε την μπάλα, έβγαλε αριστερά στον Ρόις και εκείνος «έσπασε» στον Γκορέτσκα, ο οποίος έκανε το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά, ο Σανέ πιάστηκε στα χέρια με τον Γιόβιτσιτς και ο Ρόις πήγε να τραυματίσει σοβαρά έναν αντίπαλό του. Ο Πάβκοβ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι στο 93’.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ (46' Τερ Στέγκεν), Κλόστερμαν (90' Κέρερ), Ταχ, Ζίλε, Χάλστενμπεργκ, Γκουντογκάν, Κίμιχ, Μπραντ (56' Γκορέτσκα), Χάβερτς (46' Ρόις), Σανέ (90+6' λ.τρ Σουλτς), Βέρνερ

ΣΕΡΒΙΑ (Μλάντεν Κρστάιτς): Ντμίτροβιτς, Ρουκάβινα, Σπάιτς, Μιλένκοβιτς, Μπογκόσαβατς (80' Μίτροβιτς), Μαξίμοβιτς (88' Γιόβιτσιτς), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (62' Λούκιτς), Γκατσίνοβιτς (62' Ράντονιτς), Λιάιτς, Λάζοβιτς (79' Ζίβκοβιτς), Γιόβιτς (71' Πάβκοβ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x