Euro 2024

Μασούρας στον ΣΠΟΡ FM: «Είμαστε υπόλογοι και είχαμε θέμα συγκέντρωσης»

Η έλλειψη συγκέντρωσης ήταν το στοιχείο που κόστισε περισσότερο στην Εθνική, στην ήττα από την Αρμενία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Μασούρας.

Τα ατομικά λάθη και έλλειψη συγκέντρωσης κόστισαν στην Εθνική ομάδα την ήττα από την Αρμενία, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Μασούρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μασούρας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο:

Για την ήττα από την Αρμενία: «Τα ατομικά λάθη στοίχισαν. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία για τη βαριά φανέλα, που πρέπει να τιμήσουμε».

Για το ποιο ήταν το πρόβλημα: «Το πρόβλημα προφανώς είναι της συγκέντρωσης του κάθε παίκτη και αντίστοιχα στην ομαδική συγκέντρωση. Εάν δεν είναι κάποιος παίκτης συγκεντρωμένος, κρεμάει την ομάδα. Πρέπει να το δούμε αυτό, για να αλλάξουμε την εικόνα μας. Βλέπουμε ότι υπάρχει δυνατότητα σε αυτή την ομάδα».

Για τα ματς του Σεπτεμβρίου με Φινλανδία και Λιχτενστάιν και την υπόθεση πρόκριση: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όπως φέραμε την κατάσταση, είμαστε υπόλογοι απέναντι στην ομάδα και είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε. Έχουμε την τιμή να παίζουμε στην Εθνική και πρέπει να σηκώνουμε και τις αποτυχίες και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία και να αφήσουμε παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά και την ομάδα».

Για το αν τους είπε κάτι ο Άγγελος Αναστασιάδης στα αποδυτήρια: «Ήμασταν στεναχωρημένοι. Δυστυχώς, βγάλαμε τις ίδιες παθογένειες που έχουμε ως ομάδα και έτσι δεχθήκαμε τα γκολ. Πιστεύουμε όμως ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Με λίγη τύχη πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x