Euro 2024

Οι σκέψεις του Φαν’τ Σιπ ενόψει Ιταλίας

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ δεν έχει καταλήξει ακόμη στην ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας για το ματς με την Ιταλία στη Ρώμη. Οι σίγουροι και ποιοι διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Την ημέρα του ματς αναμένεται να αποφασίσει ο Τζον Φαν'τ Σιπ αναφορικά με την ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στον εκτός έδρας αγώνα με την Ιταλία στο Ολίμπικο για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμη στο αρχικό σχήμα και όπως μετέδωσε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον ΣΠΟΡ FM δεν έχει κάνει κάποια ξεκάθαρη δοκιμή, έχοντας στο μυαλό του αρκετές εκκρεμότητες. Πιθανότατα, η διάταξη θα είναι το 4-2-3-1.

Ο Βλαχοδήμος είναι σίγουρος κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Μπακάκης θα είναι δεξιά και όπως όλα δείχνουν ο Σταφυλίδης αριστερά στην άμυνα. Ο Σιόβας θα είναι σίγουρα ο ένας εκ των δύο στόπερ, με τον Κουρμπέλη να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να είναι ο παρτενέρ του.

Στον άξονα, ο Μπουχαλάκης έχει σίγουρη τη μία θέση. Εφόσον ο Κουρμπέλης χρησιμοποιηθεί ως στόπερ, τότε ο Ζέκα είναι μία λύση για παρτενέρ του Μπουχαλάκη, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να είναι στα χαφ και όχι στο κέντρο της άμυνας ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Η μεσοεπιθετική τριάδα δείχνει να κλειδώνει με τους Βρουσάι και Δώνη να έχουν το προβάδισμα για δύο εκ των τριών θέσεων και τον Μάνταλο να φαίνεται πως θα είναι ο τρίτος. Στην κορυφή της επίθεσης θα χρησιμοποιηθεί ο Κουλούρης.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, στην Εθνική ενσωματώθηκε ο Πασχαλάκης που θα αναπληρώσει το κενό του τραυματία Μπάρκα ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Γιαννούλης, Σιώπης και Μασούρας, με τον τελευταίο να μην υπολογίζεται για το ματς κόντρα στην Ιταλία καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x