Euro 2024

Σάντος: «Δικαίως κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο η Γαλλία»!

Την άποψή του για το Μουντιάλ εξέφρασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος.

Μπορεί η Εθνική Πορτογαλίας να απέτυχε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο ο εκλέκτορας των Ιβήρων, Φερνάντο Σάντος, δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας του. Συγχρόνως, ο 63χρονος τεχνικός τόνισε πως δικαίως κατέκτησε τον τίτλο η Γαλλία, ενώ αναφέρθηκε και στη διοργάνωση Nations League της UEFA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:

- Για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Φυσικά και τον είδα. Όχι με μεγάλη διάθεση, αλλά τον είδα. Και πιστεύω ότι η Γαλλία κέρδισε δίκαια. Το άξιζε περισσότερο και το πήρε. Υπάρχει πάντα μια υποθετική συζήτηση, “τι θα συνέβαινε εάν αυτό, εάν εκείνο”. Το ποδόσφαιρο όμως είναι ένα παιχνίδι λαθών και η Γαλλία έκανε τα λιγότερα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».

- Για το UEFA Nations League: «Είναι μια νέα διοργάνωση και δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί. Έχει τρεις αγωνιστικές το Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο. Εμείς πάντα παλεύουμε με στόχο τις νίκες κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σε αυτό το θεσμό. Όταν εκπροσωπούμε την Εθνική ομάδα πρέπει να παίζουμε για όλους τους Πορτογάλους. Υπάρχει ένας στόχος, ένα μότο, να κερδίζουμε».

- Για το συναίσθημα που του άφησε το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Πάντα είναι θετικό. Περισσότερο θετικό απ’ όσο περίμενα. Την πρώτη φορά που με πλησίασαν φίλοι της ομάδας πίστευα ότι θα με κατέκριναν επειδή αποτύχαμε και δεν πήραμε το τρόπαιο. Αντιθέτως, μου έδωσαν συγχαρητήρια, όπως και για τους παίκτες, που έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν σε όλο τον κόσμο την πορτογαλική μαχητικότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x