Euro 2024

Σαν σε προπόνηση η Εθνική (video)

Ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των διεθνών είχε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη φιλική νίκη με 2-0 κόντρα σε ομάδα επίλεκτων στο Άπελντοορν της Ολλανδίας. Σκόραραν οι Μασούρας και Κουλούρης.

Προπονητικού χαρακτήρα φιλικό έδωσε η Εθνική ομάδα με αντίπαλο την τοπική ομάδα επίλεκτων, Global Football Academy. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ωστόσο το πιο σημαντικό στοιχείο που βγαίνει είναι η δυνατότητα που είχε ο Άγγελος Αναστασιάδης να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του, πλην του Κώστα Σταφυλίδη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Χόφενχαϊμ ενσωματώθηκε στη «γαλανόλευκη» αποστολή το Σάββατο και έτσι ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει στο χθεσινό φιλικό.

Η «γαλανόλευκη» πήρε προβάδισμα στη φιλική αναμέτρηση στο 31’ με πλασέ του Γιώργου Μασούρα, μετά από ατομική ενέργεια και ασίστ του Μανώλη Σιώπη. Λίγο πριν από τη λήξη του ματς (87’), η Εθνική ομάδα πέτυχε και δεύτερο γκολ μετά από συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Η φάση ξεκίνησε από τη συνεργασία που είχαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Κώστας Φορτούνης, Γιάννης Κώτσιρας και Δημήτρης Πέλκας, στη συνέχεια η μπάλα πέρασε από τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος σέντραρε και ο Ευθύμης Κουλούρης με κεφαλιά «έγραψε» το τελικό 2-0.

Εθνική ομάδα: Μπάρκας (46’ Πασχαλάκης), Βαλεριάνος, Κώτσιρας, Κουρμπέλης, Σιώπης (46’ Πέλκας), Μπουχαλάκης (63΄Μασούρας), Μαυρίας (46’ Μάνταλος), Μασούρας (46’ Φορτούνης), Κολοβός (46’ Μπακασέτας), Ντουρμισάι (46’ Κουλούρης), Κούτρης (72’ Μαυρίας)

Παρακολουθήστε τα highlights του φιλικού της Εθνικής ομάδας με την Global Football Academy:



Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x