Euro 2024

Θύματα ρατσισμού οι παίκτες της Αγγλίας- Ζητά τιμωρία της έδρας ο Στέρλινγκ

Για ακόμα μία φορά, ποδοσφαιριστές έπεσαν θύμα φυλετικής επίθεσης. Ο άσος της εθνικής Αγγλίας ζήτησε να γίνουν πιο αυστηρές οι ποινές.

Η Αγγλία πέρασε άνετα από την έδρα του Μαυροβουνίου επικρατώντας με 5-1, ωστόσο ο αγώνας σημαδεύτηκε από την απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας οπαδών οι οποίοι επέδειξαν ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.

Τόσο ο Ραχίμ Στέρλινγκ όσο και ο Ντάνι Ρόουζ άκουσαν ουκ ολίγα ρατσιστικά σχόλια κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ο Στέρλινγκ αναφέρθηκε στο γεγονός και τόνισε πως τα πρόστιμα που επιβάλλονται δεν πρόκειται να αλλάξουν την κατάσταση. Ερωτώμενος για το αν θα πρέπει να τιμωρείται η έδρα απάντησε:

«Ναι. Θα πρέπει να επιβάλλεται μια ποινή που θα τους κάνει να σκεφτούν δύο φορές για να το ξανακάνουν. Ήρθε η ώρα για τους επικεφαλής να βάλουν τη σφραγίδα τους, διότι το πρόστιμο τι μπορεί να κάνει; Πρέπει να γίνουν πιο σκληρά τα πράγματα. Θα πρέπει να τιμωρείς όλους τους οπαδούς, έτσι ώστε να μην μπορούν να δουν από κοντά τα παιχνίδια. Διότι αν οι ομάδες παίζουν χωρίς φιλάθλους, δυσκολεύει πολύ η κατάσταση για εκείνους».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x