Euro 2024

Ζέκα στον ΣΠΟΡ FM: «Παίζω όπου χρειάζεται - Είμαι πολύ χαρούμενος όταν έρχομαι για την Εθνική»

Διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί και να παίξει σε όποια θέση του ζητηθεί για να βοηθήσει την Εθνική δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κάρλος Ζέκα.

Τη χαρά του για την ανατροπή που πέτυχε η Εθνική στη Ζένιτσα και για το γεγονός ότι αποτελεί μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εξέφρασε ο Κάρλος Ζέκα.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, o πολυτιμότερος παίκτης στο παιχνίδι με τη Βοσνία δήλωσε διατεθειμένος να παίξει όπου τον χρειάζεται η ομάδα.

Παραδέχθηκε εξάλλου ότι είναι ευτυχισμένος που αποτελεί μέλος της και ότι χαίρεται πολύ κάθε φορά που έρχεται να την ενισχύσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέκα

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε ακόμα και δεξί μπακ: «Εγώ παίζω όπου θέλει ο προπονητής. Θέλω να βοηθάω την ομάδα, αυτό με ενδιαφέρει».

Για το αν πίστευε η ομάδα στην ανατροπή: «Όλοι πιστεύαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά μετά την κόκκινη το πιστέψαμε παραπάνω. Είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε».

Για τη συνέχεια στον όμιλο: «Πάμε σιγά-σιγά. Θέλουμε να πάμε στο Euro, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για τη δική του παρουσία στην Εθνική: «Από τη στιγμή που ήρθα στην Εθνική το κλίμα είναι καταπληκτικό και είμαι πολύ χαρούμενος όταν έρχομαι για να παίξω σε αυτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x