Euro 2024

Χάνει και τον Χάβερτς η Γερμανία

Ο Κάι Χάβερτς τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς της Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Βόλφσμπουργκ και θα λείψει από τους αγώνες της Γερμανίας κόντρα σε Λευκορωσία και Βόρεια Ιρλανδία.

Ο Κάι Χάβερτς αποχώρησε πριν το ημίχρονο του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα της Μπάγερ Λεβερκούζεν με τη Βόλφσμπουργκ, λόγω ενός τραυματισμού του στον αριστερό μηρό.

Σήμερα, οι «ασπιρίνες» ανακοίνωσαν ότι η αξονική του διεθνούς Γερμανού μέσου «έδειξε» ότι έχει υποστεί μυϊκή ρήξη κι ως εκ τούτου θα αναγκαστεί να χάσει τα επερχόμενα εντός έδρας ματς των «πάντσερ» κόντρα σε Λευκορωσία και Βόρεια Ιρλανδία, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Παράλληλα, ακριβής ενημέρωση για την επάνοδό του στις υποχρεώσεις της Λεβερκούζεν δεν υπήρξε, με τη Μπάγερ να υποδέχεται πάντως την Φρίμπουργκ, στις 23 Νοεμβρίου, για την Bundesliga…

Από την άλλη, ο Γιόαχιμ Λεβ έχει… ένα κάρο προβλήματα να αντιμετωπίσει. Αφού, πλην του Χάβερτς, δεν υπολογίζει ούτε στους επίσης τραυματίες Μάρκο Ρόις, Νίκλας Ζίλε, Λερόι Σανέ, Γιούλιαν Ντράξλερ, Τίλο Κέρερ, Μαρσέλ Χάλστενμπεργκ και Κέβιν Τραπ. Εβνώ αμφίβολος είναι και ο Νίκλας Σταρκ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x