Ιταλία

Προλαβαίνουν Έμπολι οι Μέρτενς και Χισάι

Έτοιμοι να αγωνιστούν στην αυριανή, εκτός έδρας, αναμέτρηση της Νάπολι με την Έμπολι, είναι οι Ντρις Μέρτενς και Ελσέιντ Χισάι που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα.

Ξεπέρασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τους τραυματισμούς τους ο Ντρις Μέρτενς και ο Ελσέιντ Χισάι που αναμένεται να προλάβουν το αυριανό, εκτός έδρας, παιχνίδι της Νάπολι με την Έμπολι (20:00) για τη Serie A, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα.

Οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες είχαν αποχωρήσει, λόγω τραυματισμών, στο ματς της ομάδας τους την περασμένη Κυριακή με τη Ρόμα αλλά από ό,τι φαίνεται είναι σε καλή κατάσταση, πλέον.

Ωστόσο, ο Κάρλο Αντσελότι έχει να διαχειριστεί αρκετά θέματα καθώς οι απουσίες από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι πολλές με τους Λορέντζο Ινσίνιε, Αμαντού Ντιαβαρά, Ραούλ Αλμπιόλ, Βλαντ Κίρικες, Φαουζί Γκουλάμ και Νταβίντ Οσπίνα να έχουν μείνει εκτός αποστολής.

Αυτή τη στιγμή οι «παρτενοπέι» (63β.) βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος, απέχοντας 15 βαθμούς από την πρωτοπόρο Γιουβέντους (78β.).

Επιμέλεια: Γιάννης Καλομοίρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x