Euro 2024

Προπονήθηκε και παίζει με Κροατία ο Σωκράτης!

«Σκυλί» ο Παπασταθόπουλος! Ο 29χρονος «έβγαλε» την προπόνηση της Εθνικής μας και παρότι πονάει ακόμα, θα σφίξει τα δόντια και θα ξεκινήσει στην πρώτη «μάχη» με τους Κροάτες! Τα πλάνα του Σκίμπε.

Δεν θα το 'χανε με τίποτα!

Παρότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και πονάει ακόμα από τον τραυματισμό του, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα δώσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το «παρών» στην πρώτη «μάχη» της Ελλάδας με την Κροατία!

Ο 29χρονος αμυντικός «έβγαλε» κανονικά την προπόνηση της Εθνικής μας στο «Μάξιμιρ» και… θα σφίξει τα δόντια, ξεκινώντας στην αυριανή (12/8) αναμέτρηση, στο πλάι του Κυριάκου Παπαδόπουλου -απόντος του τιμωρημένο Μανωλά- στο κέντρο της άμυνας!

Αντίθετα, ο Βασίλης Τοροσίδης δεν θα μπορέσει να ξεκινήσει και θα καθίσει στον πάγκο, προκειμένου ο Μίχαελ Σκίμπε να τον έχει «ετοιμοπόλεμο» στη ρεβάνς του Φαλήρου. Θυμίζουμε, ο «Τόρο» έχει πιο σοβαρό πρόβλημα (θλάση πρώτου βαθμού) και υπάρχει κίνδυνος υποτροπής. Πάντως και αυτός είχε… σκυλιάσει για να παίξει, αλλά, όπως προείπαμε, ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός έχει αποφασίσει να τον προφυλάξει.

Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, τα πλάνα του τελευταίου, αναμένεται να μην αποχωριστεί το αγαπημένο του 4-2-3-1: Ο Καρνέζης θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Τζαβέλλας, στο δεξί ο Ρέτσος, ενώ Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας. Ζέκα και Τζιόλης θα είναι, πιθανότατα, το δίδυμο στον άξονα, αλλά μία θέση διεκδικούν, επίσης, ο φορμαρισμένος Ταχτσίδης, αλλά και ο Σάμαρης.

Από εκεί και πέρα, ο Φορτούνης θα κινείται πίσω από τον Μήτρογλου, ενώ στα δύο «φτερά» θα βρίσκονται οι Σταφυλίδης και Μπακασέτας.

Υπάρχει, βέβαια, πάντα και το ενδεχόμενο ο Σκίμπε να δώσει φανέλα βασικού στον Ζέκα δεξιά και να φέρει τον Σάμαρη ή τον Ταχτσίδη δίπλα στον Τζιόλη ή, αν επιλέξει πιο επιθετικό σχήμα, να βάλει τον Μπακασέτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x