Αγγλία

Μαρτίνεθ: «Ο Ντε Μπρόινε είναι αφοσιωμένος στη Μάντσεστερ Σίτι»

Τα σενάρια περί αποχώρησης του Κέβιν Ντε Μπρόινε από την Μάντσετσερ Σίτι διέψευσε ο προπονητής του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Η UEFA επέβαλε πρόσφατα πρόστιμο 30 εκατομμυρίων ευρώ και αποκλεισμό δύο χρόνων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω παραβάσεων που αφορούν στο Financial Fair Play. Την ίδια στιγμή αρκετά Μέσα από το Νησί κάνουν λόγο για αποχωρήσεις βασικών παικτών από τους «πολίτες» στο μέλλον.

Μεταξύ αυτών των ποδοσφαιριστών είναι και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, του οποίου το όνομά του στο παρελθόν είχε συνδεθεί στο παρελθόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ο τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, διέψευσε αυτή τη φημολογία, τονίζοντας ότι ο 28χρονος πολυσχιδής μέσος είναι αφοσιωμένος στην ομάδα, εν αναμονή μάλιστα της έφεσης που θα ασκήσουν οι «γαλάζιοι».

«Ο Κέβιν είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο πρότζεκτ της Μάντσεστερ Σίτι. Παρ ‘όλα αυτά, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο τέλος, μπορεί με την έφεση που θα ασκήσει η Σίτι η ποινή να μειωθεί στον ένα χρόνο. Εάν η χρονική ισχύ της τιμωρίας παραμείνει ίδια, τότε θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην ομάδα. Εντούτοις, θεωρώ ότι κανένας δεν σκέφτεται τι θα κάνει, έπειτα από το τέλος της χρονιάς, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα», υποστήριξε στην ιστοσελίδα «beIN SPORTS», ενώ ακολούθως συνέστησε υπομονή.

«Πιστεύω ότι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για όλα αυτά, είναι όταν όλες αυτές οι διοργανώσεις τελειώσουν».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x