Γερμανία

Προπονητής της χρονιάς στην Γερμανία ο 29χρονος Νάγκελσμαν

Ο 29χρονος κόουτς της Χόφενχαϊμ, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ανακηρύχθηκε προπονητής της χρονιάς στην Γερμανία, όντας ο νεότερος που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Όταν πριν από 13 μήνες ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ανέλαβε τις τύχες της -παραπαίουσας τότε- Χόφενχαϊμ, έγινε ο νεότερος προπονητής στην ιστορία της Bundesliga, καθώς ήταν μόλις 28 ετών.

Σήμερα, ο Νάγκελσμαν είναι ο νεότερος κόουτς ο οποίος κερδίζει το βραβείο του προπονητή της χρονιάς!

Και πώς να μην το κερδίσει, καθώς μετά την επιτυχημένη αποστολή… σωτηρίας της ομάδας την περσινή σεζόν, ο νεαρός κόουτς οδηγεί την Χόφενχαϊμ στην πρώτη της έξοδο στην Ευρώπη και μάλιστα στο Champions League, καθώς είναι τέταρτη με πέντε βαθμούς διαφορά απ' την πέμπτη Χέρτα.

«Είναι μια μεγάλη έκπληξη για μένα και νιώθω περήφανος που κέρδισα αυτό το βραβείο» δήλωσε ο Νάγκελσμαν, ο οποίος έχει εργαστεί και στις μικρές ομάδες της Χόφενχαϊμ (Κ-17, Κ-19) πριν αναλάβει τις τύχες των… μεγάλων πέρυσι.

«Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι οι οποίοι έχουν εργαστεί σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και θα άξιζαν τέτοια αναγνώριση» πρόσθεσε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους ήταν υπεύθυνοι για αυτό το βραβείο υποσχόμενος πως «θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσω την προπονητική μου καριέρα».




Επιμέλεια: Γιάννης Πολιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x