Stoiximan Super League

Προπονητής Τσίβας: «Μας ενδιαφέρει ο Πουλίδο»

Αντικρουόμενες είναι δηλώσεις του τεχνικού της Τσίβας και του γενικού διευθυντή της για τον Άλαν Πουλίδο, καθώς ο πρώτος (Ματίας Αλμέιδα) υποστήριξε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον φορ του Ολυμπιακού.

Την ώρα που ο Άλαν Πουλίδο απέχει ένα βήμα από το να πάρει μεταγραφή και η περίπτωση της Τσίβας έδειχνε να διαγράφεται από τη λίστα με τους πιθανούς προορισμούς του ύστερα από τις δηλώσεις του γενικού διευθυντή της, ήρθε η τοποθέτηση του προπονητή της, που άλλαξε εκ νέου τα δεδομένα.

Ο Μεξικανός επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, καθώς ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποδεχθεί την πρόταση 6,5 εκατομμυρίων ευρώ που έχει δεχθεί. Την Τετάρτη ο Χοσέ Λουίς Χιγκέρα διέψευσε τα περί επικείμενης απόκτησης του 24χρονου ποδοσφαιριστή από την Τσίβας.

Ωστόσο, ο τεχνικός της συγκεκριμένης ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, δεν επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερε ο άνθρωπος του συλλόγου, αλλά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα.

«Ο Πουλίδο είναι ένας παίκτης που πάντα με ενδιέφερε, η υπόθεση δείχνει περίπλοκη και θα δούμε τι μπορεί να συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι οι παίκτες που αποκτά η Τσίβας θα πρέπει αντιλαμβάνονται το μέγεθος της φανέλας που πρόκειται να φορέσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x