Ιταλία

Προς αποχώρηση ο Γοδίν από την Ίντερ

Πιθανή θεωρείται η παραχώρηση του Ντιέγκο Γοδίν το καλοκαίρι, με την Ίντερ να εξοικονομεί περίπου 20 εκατ. ευρώ. Τον Αλβανό στόπερ της Ελλάς Βερόνα, Μαράς Κούμπουλα τσεκάρουν οι «νερατζούρι».

Σύντομο θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το πέρασμα του Ντιέγκο Γοδίν στο Μιλάνο, καθώς η διοίκηση της Ίντερ έχει βάλει πωλητήριο στον 34χρονο κεντρικό αμυντικό.

Μέχρι αυτή την στιγμή, δεν έχει παρουσιαστεί επίσημο ενδιαφέρον για τον Ουρουγουανό διεθνή, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ, ενδέχεται να κινηθούν για την απόκτηση του πρώην στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντιέγκο Γοδίν δεν υπολογίζεται από τους «νερατζούρι» για τη νέα αγωνιστική περίοδο, την στιγμή μάλιστα, που οι ετήσιες αποδοχές του χωρίς τα μπόνους φτάνουν τα 5 εκατ. ευρώ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε πιθανή μεταγραφή του παίκτη, ο ιταλικός σύλλογος θα εξοικονομήσει περίπου 20 εκατ. ευρώ.

Με την προοπτική της παραχώρησης του Ουρουγουανού στόπερ, ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού της Ελλάς Βερόνα, Μαράς Κούμπουλα, ο οποίος απασχολεί αρκετές ομάδες της Serie A και της Premier League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x