Αγγλία

Προς Γουότφορντ ο Γουέλμπεκ

Βρέθηκε επιτέλους ενδιαφερόμενη ομάδα για τον Ντάνι Γουέλμπεκ, καθώς η Γουότφορντ έχει ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του 29χρονου ελεύθερου φορ για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Μετά από ένα στείρο διάστημα ως προς τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Ντάνι Γουέλμπεκ βρίσκεται κοντά στην Γουότφορντ.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports» κι άλλα βρετανικά Μέσα, η διοίκηση των «ταράνδων» έχει ξεκινήσει επαφές με τον 29χρονο Άγγλο στράικερ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την 1η Ιουλίου μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Άρσεναλ.

Έτσι, έχοντας βρεθεί για αρκετό καιρό στα «αζήτητα», ο Γουέλμπεκ φαίνεται ότι θα βρει την ευκαιρία να συνεχίσει αγωνίζεται στην Premier League, όπως κάνει σταθερά από το 2010, με τις φανέλες των Σάντερλαντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν πάρει μεταγραφή στους «κανονιέρηδες».

Σημειώνεται ότι αντίθετα με τις μεταγραφές που περιλαμβάνουν αγοραπωλησίες και σταματούν αύριο το απόγευμα για τις ομάδες της Premier League, οι συμφωνίες με ελεύθερους παίκτες συνεχίζονται κανονικά για τους συλλόγους του «Νησιού» μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x