Κύπρος

Προς παραμονή Ουζουνίδη στον ΑΠΟΕΛ

Πιθανή θεωρείται η ανανέωση της συνεργασίας του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον ΑΠΟΕΛ και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήδη, έχει γίνει η πρώτη συζήτηση για το πλάνο της επόμενης σεζόν.

Η διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά και της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ είναι να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά, παρότι ακόμη κανείς δεν ξέρει πως θα καταλήξει η φετινή σεζόν λόγω της έξαρσης των κορωνοϊού.

Ο πρόεδρος του κυπριακού συλλόγου, Πρόδρομος Πετρίδης έχει εκφράσει στους συνεργάτες του την ικανοποίησή για την πρόοδο που παρουσιάζει η ομάδα από την στιγμή που ανέλαβε ο Έλληνας τεχνικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, ο «ισχυρός άνδρας» του ΑΠΟΕΛ θα καλέσει το επόμενο διάστημα τον Μαρίνο Ουζουνιδη για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου για δύο χρόνια. Αν και είναι πολύ νωρίς να μπει μπροστά ο σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο, οι δύο άνδρες έχουν ανταλλάξει απόψεις αναφορικά με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας.

Θυμίζουμε, ότι ο 51χρονος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ τον Φεβρουάριου, επιστρέφοντας μετά από 12 χρόνια στην κυπριακή ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x