Stoiximan Super League

Προσαγωγές και συλλήψεις οπαδών πριν το ΟΦΗ-Ολυμπιακός

Περίπου 150 οπαδοί έφτασαν το πρωί στο Ηράκλειο για το ματς του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, με τις αστυνομικές Αρχές να έχουν προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές και αρκετές συλλήψεις για διάφορες παραβάσεις.

Σε προσαγωγές και συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο, πριν την έναρξη της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Περίπου 150 με 200 οπαδοί ταξίδεψαν με το πλοίο της γραμμής στην Κρήτη, με δημοσίευμα του e-kriti.gr να κάνει λόγο για δεκάδες προσαγωγές και μεγάλο αριθμό συλλήψεων (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ο αριθμός) για διάφορες παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρεται σε μεμονωμένες ομάδες δύο ή τριών ατόμων που έφεραν πάνω τους επικίνδυνα αντικείμενα και κλομπ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε το «οκ» για την φιλοξενία 400 περίπου μεμονωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο του ΟΦΗ, παρότι η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου ήταν αρνητική στην εισήγησή της.

Οι έλεγχοι πάντως είναι πολύ αυστηροί τις τελευταίες μέρες και αναμένεται να διατηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να μη διαταραχθεί το παιχνίδι.

(Φώτο αρχείου)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x