Stoiximan Super League

Προσεχώς αντίδραση από τον ΠΑΟΚ

Θέση για τα τελευταία γεγονότα αναμένεται να πάρει ο ΠΑΟΚ εντός της ημέρας, καθώς η ΠΑΕ εξετάζει τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα. «Το ντέρμπι δεν διεκόπη λόγω της εισβολής Σαββίδη», τονίζεται.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στην Τούμπα στο ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ και όσα κατέγραψε ο Γιώργος Κομίνης στο φύλλο αγώνα. Άνθρωποί του και συγκεκριμένα ο Γιώργος Σαββίδης, αλλά και ο Κυριάκος Κυριάκος έχουν πάρει θέση μέσω των social media από τη Δευτέρα, αλλά αναμένεται και πιο εκτενής τοποθέτηση της ΠΑΕ με επίσημο τρόπο.

Δεν συνέβη αυτό επειδή γίνεται σκανάρισμα των όσων αναφέρει ο διαιτητής του ματς στο φύλλο αγώνα και εντός της ημέρας πρόκειται να υπάρξει αντίδραση. Αφού πρώτα αποφασιστεί, σε συνεννόηση με τη νομική υπηρεσία, η υπερασπιστική γραμμή που θα χαράξει ο σύλλογος.

Πάντως, από τον ΠΑΟΚ τόνιζαν -όπως αναφέρει η Sportday- κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ότι «Το ματς δεν διεκόπη λόγω της εισβολής Σαββίδη, αλλά γιατί οι άνθρωποι της ΑΕΚ δήλωσαν στον Κομίνη τρομοκρατημένοι».

Ωστόσο, η πλευρά της Ένωσης επεσήμανε ότι είναι τρομοκρατημένη λόγω της εισβολής του προέδρου του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας όπλο στην κατοχή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x