Η διοργανώτρια αρχή της La Liga αποφάσισε να ορίσει αγώνα της μεγάλης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου στις Ηνωμένες Πολιτείες και πιο συγκεκριμένα το Χιρόνα-Μπαρτσελόνα στο Μαϊάμι στις αρχές του 2019.

Κατά πώς φαίνεται αυτό είναι μόνο η αρχή… Κι αυτό διότι στα σχέδια των ανθρώπων που χειρίζονται τις «τύχες» των μεγάλων διοργανώσεων είναι να αναθέσουν τελικό του Champions League στη μεγαλούπολη Νέα Υόρκη.

Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από δηλώσεις του CEO του τηλεοπτικού κολοσσού Mediapro, Χάουμε Ρούρες, στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Catalunya: «Διαπραγματευόμαστε τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League στη Νέα Υόρκη».

Βέβαια, θα χρειαστεί να κυλήσει πολύ… νερό στο αυλάκι για να συμβεί αυτό. Άλλωστε μέχρι το 2020 οι τελικοί της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχουν οριστεί: το 2019 στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και την επόμενη σεζόν στο «Ατατούρκ Στέιντιουμ».

Όσον αφορά το Χιρόνα-Μπαρτσελόνα που θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι, ο Ρούρες τόνισε: «Είναι πολύ θετική κίνηση, ειδικά για τη Χιρόνα. Το όνομά της θα συζητείται παντού για 15 ημέρες και θα τη βοηθήσει σε όλους τους τομείς».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ