Stoiximan Super League

Προσεχώς υπογραφές με Παντελίδη

Άμεσα πρόκειται να τελειώσει το θέμα του προπονητή του Άρη. Μέχρι αύριο αναμένεται να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές και να υπογράψει το συμβόλαιό του ο 53χρονος τεχνικός.

Τελειώνουν άμεσα και τα τυπικά με Σάββα Παντελίδη στον Άρη.

Ο 53χρονος τεχνικός θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος τεχνικός των «κίτρινων», που ανακοίνωσαν τη Δευτέρα το «διαζύγιο» με τον Πάκο Ερέρα, που είχε… κουνήσει μαντήλι εδώ και μια εβδομάδα.

Το μόνο που απομένει είναι οι τελικές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να μεταβεί ο έμπειρος προπονητής στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Εκτιμάται ότι σήμερα ή το αργότερα αύριο θα γίνει νέα (και τελική λογικά) επικοινωνία με τον πρώην κόουτς του Αστέρα Τρίπολης ώστε κλειδώσει η πρόσληψη του Σάββα Παντελίδη στον Άρη, για να έχει και χρόνο να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας τώρα που υπάρχει κενό λόγω διακοπής εξαιτίας των εθνικών ομάδων.

Αν δεν σημειωθεί ανατροπή δεδομένων, τότε θα έχει στο πλευρό του τον Ακη Βάβαλη ως βοηθό, με τους δύο άντρες να έχουν συνεργαστεί και στους Αρκάδες, ενώ χρέη γυμναστή θα εκτελεί ο Λεωνίδας Παπαδάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x