Ιταλία

Προσφέρει 150.000 ευρώ στην οικογένεια του Σιν Κοξ η Ρόμα

Δεν έχει ξεχάσει τον φίλαθλο της Λίβερπουλ που δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της Ρόμα τον περασμένο Απρίλιο η διοίκηση της ιταλικής ομάδας.

Το ποσό των 150,000 ευρώ θα προσφέρει, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η διοίκηση της Ρόμα, στην οικογένεια του φιλάθλου της Λίβερπουλ που δέχθηκε επίθεση από οπαδούς των «τζιαλορόσι» έξω από το «Άνφιλντ» τον περασμένο Απρίλιο, πριν τον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Μετά τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε, ο Σιν Κοξ υπέστη σοβαρότατες εγκεφαλικές βλάβες και έπεσε σε κόμμα, με την κατάστασή του να μην έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα μέχρι και σήμερα.

Η ομάδα της Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει μία μεγάλη προσπάθεια που έχει σαν στόχο να μαζευτούν χρήματα, τα οποία θα βοηθήσουν στα ιατρικά έξοδα του άτυχου Ιρλανδού φιλάθλου της, με τον Γιουργκεν Κλοπ και τον Σάιμους Κόουλμαν να έχουν ήδη συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η διοίκηση της Ρόμα θα συμβάλει και αυτή στην όμορφη αυτή προσπάθεια, προσφέροντας το ποσό των 150,000 ευρώ στην οικογένεια του Κοξ, με σκοπό να βοηθήσει στα ιατρικά έξοδα που «τρέχουν».

«Αυτό που συνέβη στον Σιν Κοξ δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε κανέναν που πάει να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Από την πρώτη μέρα η σκέψη μας ήταν στον Κοξ και την οικογένειά του. Όλοι μας ελπίζουμε να αναρρώσει πλήρως το συντομότερο δυνατό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ρόμα.




Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x