Κύπελλο Ελλάδας

Προσγείωση ενόψει… τελικού στον ΠΑΟΚ

Λίγες μέρες μετά την εντυπωσιακή φιέστα, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην αγωνιστική πραγματικότητα και πάει στην Τρίπολη για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τέρμα το πάρτι, ώρα για ποδόσφαιρο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά την εντυπωσιακή φιέστα και πάνε στην Τρίπολη, για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα (16:00, CosmoteSport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr ).

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου διεκδικεί την τρίτη διαδοχική παρουσία σε τελικό Κυπέλλου και το πρώτο νταμπλ, έχοντας ισχυρή παρακαταθήκη το 2-0 από το πρώτο ματς των ημιτελικών στην Τούμπα.

Στις μέρες που μεσολάβησαν από τη γιορτή για το πρωτάθλημα, ο Ρουμάνος τεχνικός θέλησε να ρίξει τους τόνους και επεσήμανε τους κινδύνους της ρεβάνς, ώστε να μην πέσουν θύμα έκπληξης που θα τους στερήσει την διεκδίκηση του νταμπλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Τρίπολη με αρκετές απουσίες. Πέρα από τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος θα εγχειριστεί για χιαστούς στις αρχές Μαΐου, εκτός έμειναν και οι Ενρίκε, Ελ Καντουρί, Μαουρίτσιο και Βέρνμπλουμ, που συνεχίζουν θεραπεία και ατομικά προγράμματα.

Στα ευχάριστα, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πήρε θέση στην αποστολή, χωρίς ωστόσο να θεωρείται βέβαιο ότι θα ξεκινήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x