Stoiximan Super League

Προσπαθούσε να βρει γυναίκες από ψεύτικο προφίλ... Τσιγκρίνσκι

Έτοιμοι να κινηθεί νομικά είναι η ΠΑΕ ΑΕΚ, εξαιτίας του σάλου που έχει προκληθεί με το ψεύτικο προφίλ που έχει ανοιχτεί στο Facebook στο όνομα του Τσιγκρίνσι, που αναζητά γυναίκες.

Σάλος, έχει προκληθεί με τα «καμώματα» μίας σελίδας που έχει ανοίξει στο Facebook, χρησιμοποιώντας το όνομα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο λογαριασμός, κοινοποιούσε φωτογραφίες από τις αθλητικές δραστηριότητες του παίκτη με τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια προέβη σε αποστολή μηνυμάτων, αρκετά από τα οποία ήταν άσεμνα, σε γυναίκες φίλες της ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ενημερώθηκαν για την συγκεκριμένα σελίδα και τον σάλο που έχει δημιουργηθεί και ενημέρωσαν τον παίκτη πριν από την προπόνηση σήμερα, για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο Τσιγκρίνσκι που έδειξε να αιφνιδιάζεται, έδωσε το «οκ» στην ΠΑΕ, να αναλάβει τη διευθέτηση του θέματος, οπότε στην «Ένωση» είναι έτοιμη να κινηθούν νομικά για να βάλουν τέλος στη συγκεκριμένη κατάσταση, με την εύρεση του διαχειριστή και το κλείσιμο του λογαριασμού.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για το θέμα

«Τις τελευταίες μέρες περιήλθε στη γνώση και στην αντίληψη της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δήθεν διατηρεί σελίδα στο Facebook, όπου φέρεται να αναρτά και να δημοσιεύει ανάρμοστα και άσεμνα ερωτικού τύπου σχόλια, ερωτήσεις, συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου με φωτογραφίες δικές του και όσων επιθυμούν να συνομιλήσουν και να συνδεθούν μαζί του στον ιστοχώρο.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνουν ότι ο Ουκρανός Ποδοσφαιριστής ουδεμία απολύτως σχέση έχει με τα παραπάνω περιστατικά, δεν διατηρεί σελίδα στο Facebook με τέτοιο περιεχόμενο και ουδέποτε έχει εξουσιοδοτήσει τρίτο άτομο να διαχειρίζεται σελίδα σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης επ’ ονόματί του με αυτό ή άλλο περιεχόμενο. Καταδικάζουν αμφότεροι το άνω περιστατικό ως παράνομο, αντίθετο στη δημόσια τάξη και ηθική, καταχρηστικό, που προσβάλλει καίρια την προσωπικότητα, τιμή και υπόληψη του ποδοσφαιριστή και τη φήμη της ΑΕΚ και επιπλέον προσβάλλει τα κοινωνικά ήθη.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο ποδοσφαιριστής δηλώνουν ότι θα προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια, στρεφόμενοι αμφότεροι κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να αποκαταστήσουν την αλήθεια, να κατοχυρώσουν τα έννομα συμφέροντά τους και να καταδικαστεί κάθε υπεύθυνος για τις ανωτέρω παράνομες ενέργειες»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x