Europa League

Πρόστιμα σε Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ από την UEFA!

Με πρόστιμα ύψους 58.000 και 57.000 ευρώ τιμωρήθηκαν από την UEFA οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αντίστοιχα, για τα όσα συνέβησαν στα δύο μεταξύ τους ματς στους «16» του Europa League.

Το… λογαριασμό για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, στους «16» του Europa League, έστειλε σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ η πειθαρχική επιτροπή της UEFA.

Συγκεκριμένα, στους «κόκκινους διαβόλους» επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 40.000 ευρώ για τα συνθήματα που ακούστηκαν στο «Άνφιλντ» και χλεύαζαν τους νεκρούς φίλους των «κόκκινων» στο Χίλσμπορο, αλλά και άλλες 18.000 ευρώ για ρίψη αντικειμένων.

Από ‘κει και πέρα, στους «κόκκινους» επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο ύψους 40.000 ευρώ για συνθήματα που αφορούσαν στους νεκρούς στο δυστύχημα του Μονάχου, αλλά και άλλα 17.000 ευρώ για φωτοβολίδες και ρίψη αντικειμένων. Επίσης, βάσει της σχετικής απόφασης η Λίβερπουλ καλείται, σε διάστημα 30 ημερών, να καταλήξει σε διακανονισμό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τις φθορές που προκάλεσαν οι οπαδοί των «κόκκινων» στο «Ολντ Τράφορντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x