Europa League

Πρόστιμο και… προειδοποίηση σε Λιόν και Μπεσίκτας από την UEFA

Η UEFA αποφάσισε να τιμωρήσει με πρόστιμο ύψους 100 χιλιάδων ευρών τις Λιόν και Μπεσίκτας για τα επεισόδια στο μεταξύ τους ματς, ενώ οι δύο ομάδες θα βρίσκονται υπό επιτήρηση τα επόμενα δύο χρόνια.

Πρόστιμο και… προειδοποίηση σε Λιόν και Μπεσίκτας από την UEFA. Η πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας επέβαλλε πρόστιμο 100 χιλιάδων ευρώ σε κάθε ομάδα, αλλά και αποκλεισμός ενός χρόνου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αναστολή.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η UEFA, οι ομάδες θα βρίσκονται υπό επιτήρηση τα δύο επόμενα χρόνια, καθώς η πειθαρχική επιτροπή έκρινε πως στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Europa League, υπαίτιοι για τα επεισόδια ήταν οι οπαδοί και της Λιόν και της Μπεσίκτας. Κάτι που σημαίνει πως εάν γίνουν επεισόδια σε αυτό το διάστημα από τους οπαδούς μίας εκ των δύο ομάδων, τότε αυτή θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται, πως την Πέμπτη (20/04, 22:05) οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για τον επαναληπτικό προημιτελικό, στον οποίο θα βρεθούν αρκετοί οπαδοί της Λιόν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x