Champions League

Πρόστιμο σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης από την UEFA

Με πρόστιμα τιμώρησε η UEFA τους ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης για τα όσα έγιναν στα εντός έδρας ματς με Σπαρτάκ Μόσχας και Χιμπέρνιαν αντίστοιχα.

Τον… λογαριασμό για τα παραπτώματά τους στα ευρωπαϊκά εντός έδρας παιχνίδια τους έστειλε η πειθαρχική Επιτροπή της UEFA σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, για την αναμέτρηση στην Τούμπα με την Σπαρτάκ Μόσχας, για τον τρίτο προκριματικό του Champions League, ο «Δικέφαλος του Βορρά» τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 22.000 ευρώ. Κι αυτό γιατί, έγινε χρήση λέιζερ κατά τη διάρκεια του ματς, ενώ ήταν μπλοκαρισμένες από κόσμο οι σκάλες δίπλα από τις κερκίδες. Μάλιστα, το… χέρι στην τσέπη θα βάλουν και οι Μοσχοβίτες, καθώς στη ρεβάνς της Ρωσίας υπήρξαν επίσης μπλοκαρισμένες σκάλες, ενώ ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα, γι’ αυτό θα πληρώσουν 31.000 ευρώ πρόστιμο.

Από την άλλη, οι Αρκάδες θα πληρώσουν πρόστιμο 5.000 ευρώ καθώς στην αναμέτρηση με τη Χιμπέρνιαν στο «Θ. Κολοκοτρώνης», για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League, έγινε ρίψη αντικειμένων, άναψαν βεγγαλικά, ενώ δεν υπήρχαν σεκιούριτι στη μεριά που βρίσκονταν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x