Stoiximan Super League

Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για το ματς με Πλατανιά

Το χέρι στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλει ο ΠΑΟΚ, με την Super League να του επιβάλει χρηματικό πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πλατανιά.

Πρόστιμο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά αποφάσισε να επιβάλει το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Παράλληλα αποφασίστηκε η απαλλαγή της ΠΑΕ Ατρόμητος για την Κέρκυρα.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών: "Βάσει των αναφερομένων στο από 05/05/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/05/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: απαλλάσσεται

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 05/05/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/05/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/18/909642 από 07-05-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δέκα έξι χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x