Γερμανία

Πρόταση 5 εκατ. ευρώ από την Άιντραχτ για Βλαχοδήμο

Πρόταση από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατατέθηκε στην Μπενφίκα για τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κοιτάζει πλέον ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ενδεχομένως να είναι αυτός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης καθώς έδειξε ενδιαφέρον για τον Έλληνα γκολκίπερ κάνοντας πρόταση στους «αετούς» ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, μία νέα προσθήκη πραγματοποιήθηκε από την Μπενφίκα, αυτή του Ιταλού τερματοφύλακα Ματία Περίν από την Γιουβέντους (μεταγραφή ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ) που σημαίνει πως δεν υπολογίζεται πλέον ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Ο Γερμανικός σύλλογος προορίζει τον διεθνή γκολκίπερ για την αντικατάσταση του Κέβιν Τράπ ο οποίος μετακομίζει στην Πορτογαλία για χάρη της Πόρτο.

Η Πορτογαλική ομάδα βέβαια, δεν θεωρεί «σοβαρή» την πρόταση της Αϊντραχτ, καθώς έχει ορίσει την τιμή πώλησης του Έλληνα άσου στα 15 εκατ. ευρώ.

Το καλοκαίρι του 2018 που πήγε από τον Παναθηναϊκό στους «αετούς» ο «Όντι», έγινε κατευθείαν βασικός και υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, του Champions League και του Europa League.

Επιμέλεια: Μαίρη Καργιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x