Γαλλία

«Πρόταση για διετές συμβόλαιο σε Μπουφόν η Παρί»

Δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας αναφέρει πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει προσφέρει στον Τζιανλουίτζι Μπουφόν συμβόλαιο διετούς διάρκειας και ετήσιες απολαβές οκτώ εκατομμυρίων ευρώ!

Δεν έχουν περάσει πολλές… ώρες από όταν ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ανακοίνωσε πως ο αγώνας με τη Βερόνα θα είναι ο τελευταίος του για λογαριασμό της Γιουβέντους και η Παρί Σεν Ζερμέν… ανέλαβε δράση.

Όπως γράφει η «Le Parisien», οι «πρωτευουσιάνοι» έκαναν ήδη πρόταση συνεργασίας στον 40χρονο Ιταλό τερματοφύλακα, προσφέροντας του διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές… οκτώ εκατομμυρίων ευρώ!

Η έγκριτη γαλλική εφημερίδα, μάλιστα, επισημαίνει πως, αν ο Μπουφόν πει το «ναι», θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και πάλι στο Champions League, προκειμένου να διεκδικήσει το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από την πλούσια συλλογή του...

«Υπάρχουν διάφορες προτάσεις, θα πρέπει να σκεφτεί τι θα κάνει αλλά και τι θέλει για μετά το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι θα του χρειαστούν περίπου δέκα ημέρες», ήταν τα λόγια του μάνατζερ του Ιταλού γκολκίπερ, Σιλβάνο Κατρίνα. Λόγια που… ενισχύουν το μυστήριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x