Stoiximan Super League

Πρόταση της ΑΕΚ για Φράνσον, σύμφωνα με τους Σουηδούς! (video)

Ο Αλεξάντερ Φράνσον παρουσιάζεται ως ο «εκλεκτός» χαφ της ΑΕΚ από τη σουηδική αγορά. Η «Ένωση» φέρεται να ενδιαφέρεται ζωηρά, με το σχετικό σενάριο να μιλά και για πρόταση που απορρίφθηκε.

Την περίπτωση του Αλεξάντερ Φράνσον για τη θέση του χαφ φέρεται να έχει ξεχωρίσει η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «fotballskanalen», ο 24χρονος μέσος της Νόρκεπινγκ είναι ο μέσος από τη σουηδική αγορά στον οποίο έχει επικεντρωθεί η πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο και για πρόταση που κατατέθηκε από την «Ένωση» στην ομάδα του, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε.

Ο Φράνσον επέστρεψε στη Νόρκεπινγκ το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας πωληθεί από την ίδια ομάδα τον Γενάρη του 2016 στη Βασιλεία (με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 66 συμμετοχές, 3 γκολ και 10 ασίστ).

Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λωζάννη (κάνοντας 12 συμμετοχές), ενώ συνολικά στις δυο θητείες του στη Νόρκεπινγκ μετράει 102 αγώνες, με 10 γκολ και 7 ασίστ).

Έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας, ενώ έχει κάνει και το ντεμπούτο του στην εθνική ανδρών, με την οποία έχει γράψει 6 συμμετοχές.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x